Kraj pochodzenia: UE
,,D’Angelo pierogi”, razowe z warzywami, 250 g
14.28 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Mąka razowa nadaje ciastu pierogowemu ładny żółtawy kolor. Nadzienie z pikantnych warzyw wydobywa nuty smakowe dzięki wysokiej temperaturze panującej wewnątrz pierogów. Te przysmaki w stylu włoskim można gotować, smażyć, używać do zup itp.
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 300 kcal/1264 kJ, tłuszcz 5,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g, węglowodany 51,0 g, w tym cukry 2,7 g, białko 8,1 g, sól 1,0 g.
Składniki: ciasto (semolina z pszenicy durum razowej, woda), nadzienie 26 % (warzywa 65 % (cebula, marchew, por, szpinak), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże), płatki ziemniaczane, olej słonecznikowy, sól morska, przyprawy (czosnek, pieprz), emulgator (lecytyny (z soi)). Może zawierać śladowe ilości selera i mleka. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i użyć jak najszybciej. Temperatura przechowywania: od 0°C do 22°C.
Przygotowanie: Pierogi wkładamy do 2,5 litra osolonego wrzątku i gotujemy około 12-15 minut.
Informacje dodatkowe
Waga | 0.25 kg |
---|