Kraj pochodzenia: Hiszpania
Pasta do smarowania z serem z niebieską pleśnią i truflami „LA CHINATA”, 125 g
13.13 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Subtelny smak sera z niebieską pleśnią doskonale łączy się z wyrazistym smakiem trufli. To aromatyczne smarowidło doskonale nadaje się do różnych przekąsek: można się nim delektować z chlebem, krakersami lub wykorzystać do przygotowania koreczków.
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 184 kcal/763 kJ, tłuszcz 16,3 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,5 g, węglowodany 2,1 g, w tym cukry 1,4 g, białko 7,7 g, sól 1,23 g.
Skład: ser pleśniowy (24%) (mleko krowie, enzym mlekowy, enzym mlekowy pochodzenia roślinnego, grzyb Penicillium roqueforti), mieszanka serów półtwardych (20%) (mleko (krowie, owcze, kozie), sól, enzym mlekowy pochodzenia roślinnego), masło, mleko krowie, oliwa z oliwek extra virgin (1%), grzyby (1%), sól, czarna trufla (0,2%), emulgatory (E450, E452, E339, E401, E410), przeciwutleniacz (E330) ), środek konserwujący (E202), naturalny środek zagęszczający (E415), aromaty. Zawiera mleko. Może zawierać śladowe ilości glutenu. Przechowywać w temperaturze pokojowej w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła i ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Informacje dodatkowe
Waga | 0.120 kg |
---|