Orzechy karmelizowane

Karmelizowane orzechy – to aromatyczny przysmak o wyjątkowym smaku, który zachwyci każdego słodyczożercę. Karmel wzbogaca i urozmaica smak Twoich ulubionych orzechów. Po podgrzaniu, orzechy w karmelu stają się chrupiące, co sprawia, że ich chrupanie jest jeszcze przyjemniejsze. Poszukaj swoich ulubionych karmelizowanych orzechów – nerkowców, migdałów, orzechów laskowych lub orzeszków ziemnych. Karmelizowane migdały wyróżniają się spośród innych orzechów bogatym smakiem i aromatem. Chrupiące, słodkie migdały pokryte karmelem, jak każdy inny orzech, który lubisz, mogą stać się pyszną i pożywną przekąską, która natychmiast doda Ci energii. Karmelizowane orzechy mogą być używane do przyprawiania różnych deserów – ciast, bitej śmietany, lodów i tym podobnych. „Orzechy Plus” oferują szeroki wybór karmelizowanych orzechów – nerkowców, migdałów, orzechów laskowych czy orzeszków ziemnych w chrupiącej karmelowej skorupce. Cóż, jeśli nie możesz zdecydować, których orzechów chcesz spróbować, wybierz mieszankę karmelizowanych orzechów.