Pasta do smarowania z bażanta z truflami „LA CHINATA“, 120 g

13.13  (zawiera 5% VAT)

Kraj pochodzenia: Hiszpania

Dodaj do ulubionych
Dodaj do ulubionych
SKU: RJ Uogienės ir užtepėlės 0043 Kategorie: , ,

Opis

Delikatny i elegancki smak bażanta podkreśla dodatek trufli. Trufle nadają mięsu subtelnej słodyczy i charakterystycznego aromatu. To unikalne połączenie smaków jest idealne do przygotowania różnych wykwintnych przekąsek.

Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 209 kcal/867,5 kJ, tłuszcz 16,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,2 g, węglowodany 4,4 g, w tym cukry 2,6 g, białko 10,5 g, sól 2,7 g.

Skład: bażant (22 %), rosół z bażanta (bażant, woda, małe wątróbki drobiowe, wino, przyprawy), małe wątróbki drobiowe, cebula, słonina, grzyby, oliwa z oliwek extra virgin, wino Chereso, sól, jaja suszone, białko grochu, kazeinian, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia kukurydziana, przyprawy, cukier, mąka pszenna, trufle (1 %), stabilizator: (E579), emulgatory: (E412, E450i, E451ii, E452i) środki konserwujące: (E200, E262ii), przeciwutleniacze: (E301, E331i, E325). Zawiera mleko, jaja i gluten. Przechowywać w temperaturze pokojowej w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła i ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.

Informacje dodatkowe

Waga 0.12 kg