Kraj pochodzenia: Hiszpania
Pasta do smarowania z chudą wieprzowiną „LA CHINATA“, 120 g
13.20 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Naturalna i delikatna w smaku pasta do smarowania przygotowana została z iberyjskiej wieprzowiny, znanej z doskonałego smaku. Ma kremową konsystencję i wyśmienity aromat. Podawaj z ulubionym pieczywem lub używaj jako przekąski na jeden kęs.
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 145 kcal/603 kJ, tłuszcz 10,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,6 g, węglowodany 4,2 g, w tym cukry 1,3 g, białko 8,4 g, sól 1,67 g.
Skład: chude iberyjskie mięso wieprzowe (28,4%), iberyjski wywar wieprzowy (chude iberyjskie mięso wieprzowe, woda, wątroba wieprzowa, wino, przyprawy), wątroba wieprzowa, słonina, cebula, grzyby, oliwa z oliwek extra virgin, wino Cheres, sól, suszone jaja, białko grochu, kazeinian, odtłuszczone mleko w proszku, mąka pszenna, skrobia kukurydziana, przyprawy, cukier, emulgatory: (E450i, E451ii, E452i), środki konserwujące: (E200, E262ii), przeciwutleniacze: (E301, E331i, E325). Zawiera mleko, jaja i gluten. Przechowywać w temperaturze pokojowej w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła i ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Informacje dodatkowe
Waga | 0.12 kg |
---|