Kraj pochodzenia: Hiszpania
Pasta do smarowania z papryką i bakłażanem „LA CHINATA“, 180 g
14.39 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Pasta warzywna o bogatej barwie i konsystencji ma doskonałe właściwości smakowe. Dominuje w niej czerwona i żółta papryka, łagodny bakłażan i delikatne pomidory. Pasta ta jest idealna do różnych kanapek i przekąsek na jeden kęs.
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 176 kcal/726 kJ, tłuszcz 14,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,7 g, węglowodany 5,9 g, w tym cukry 5,0 g, białko 2,4 g, sól 0,6 g.
Skład: czerwona i żółta słodka papryka (30%), pulpa pomidorowa, bakłażan (19%), oliwa z oliwek extra virgin (14,8%), koncentrat pomidorowy, cebula, fruktoza, białko mleka, ocet winny (siarczyny), bazylia, pietruszka, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, regulator kwasowości: (E270), naturalne aromaty. Zawiera mleko, siarczyny. Może zawierać śladowe ilości orzechów i glutenu. Przechowywać w temperaturze pokojowej w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła i ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce pod warstwą oliwy z oliwek i spożyć w ciągu 9 dni.
Informacje dodatkowe
Waga | 0.18 kg |
---|