„MATHILDE“ dziczyzna i wątróbka kacza „Foie Gras“, 100 g

37.07  (zawiera 5% VAT)

Kraj pochodzenia: Francja

Dodaj do ulubionych
Dodaj do ulubionych
SKU: RJ Mėsa 0063 Kategorie: ,

Opis

Bogaty w smaku pasztet z dziczyzny i kaczych wątróbek to niezwykły przysmak, który oferuje wspaniałe doznania smakowe. Subtelny, ale wyrazisty smak kaczych wątróbek jest szczególnie doceniany przez smakoszy, a dziczyzna jest prawdziwym rarytasem. Nie wahaj się, ponieważ jest to idealny wybór na świąteczny stół lub na pyszną przekąskę przed kolacją. Podawać z ulubionym pieczywem lub tostami.

Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 1230 kJ/297 kcal, tłuszcz 26,4 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 9,9 g, węglowodany 2,4 g, w tym cukry 0,4 g, białko 12,6 g, sól 1,4 g.

Składniki: dziczyzna 20%, wątróbka z kaczki foie gras 20%, tłuszcz wieprzowy, wątróbka z kurczaka, mięso wieprzowe, wątróbka wieprzowa, tłuszcz z kaczki, woda, jaja, białka jaj, białe wino, modyfikowana skrobia kukurydziana, sól, żelatyna, armanjac, pieprz, szalotka, cukier, przyprawy. Zawiera jaja. Przed spożyciem przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Informacje dodatkowe

Waga 0.1 kg