Kraj pochodzenia: Hiszpania
„TREVIJANO“ Makaron z grzybami, 200 g
15.96 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Ta unikalna kombinacja makaronów i suszonych grzybów pozwala cieszyć się pysznym daniem w zaledwie 11 minut. Starannie dobrane składniki: makaron z semoliny z pszenicy twardej, suszone grzyby, dynia, cebula i delikatne przyprawy, które gwarantują autentyczny smak i aromat. Idealny wybór dla tych, którzy cenią naturalny smak i szybkie przygotowanie!
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 1535 kJ/362 kcal, tłuszcz 2,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g, węglowodany 63,0 g, w tym cukry 5,1 g, białko 19,0 g, sól 0,37 g.
Składniki: makaron 75% (semolina z twardej pszenicy), tekstura białka grochu 9%, cebula, dynia, grzyby 3,5%, borowiki, czosnek, bazylia, pieprz czarny. Zawiera gluten. Może zawierać śladowe ilości selera, gorczycy, nasion sezamu, orzechów laskowych, jaj, soi, orzeszków ziemnych i siarczynów. Przechowywać w suchym, czystym i chłodnym miejscu.
Przygotowanie: rozgrzej 2 łyżki oleju na patelni lub w garnku (o średnicy około 25 cm). Wsyp zawartość opakowania i dobrze wymieszaj. Dodaj 750 ml wody (lub zamień wodę na mleko roślinne, jeśli wolisz). Dopraw solą według smaku. Gdy płyn zacznie się gotować, zmniejsz ogień i gotuj bez przykrycia przez około 11 minut, od czasu do czasu mieszając, aż danie będzie gotowe.
2 porcijas
Informacje dodatkowe
Waga | 0.2 kg |
---|