„FunCakes“ mieszanka na brownie bez glutenu, 500 g

26.25  (zawiera 5% VAT)

Kraj pochodzenia: UE

Dodaj do ulubionych
Dodaj do ulubionych

Opis

Bezglutenowa mieszanka do przygotowania brownie „FunCakes” to doskonały wybór. Sukces jest gwarantowany: po prostu dodaj do niej masło i jajka, upiecz, a otrzymasz ciasto o doskonałej teksturze i smaku. Z FunCakes mieszanką jest to łatwe do osiągnięcia, a rezultat jest zawsze doskonały. Wypróbuj to klasyczne ciasto czekoladowe i uwolnij swój talent cukierniczy bez wielkiego wysiłku!

Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 392 kcal/1657 kJ, tłuszcz 6,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,7 g, węglowodany 78,0 g, w tym cukry 56,0 g, białko 4,6 g, sól 0,4 g.

Skład: cukier, mąka ryżowa, kakao w proszku (11,7%), masło kakaowe, zagęstnik: E420, mleko w proszku, emulgatory: E475, E433, regulator kwasowości: E336, zagęstnik: E412, aromaty, stabilizator: E450, przeciwutleniacz: E304, E307. Może zawierać śladowe ilości jaj i orzechów. Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym miejscu, chronionym przed zmianami temperatury i z dala od źródeł ciepła.

Przygotowanie: Rozgrzej piekarnik do 180°C (piec konwekcyjny do 160°C). Składniki ogrzej do temperatury pokojowej. W misce wymieszaj 500 g mieszanki, 250 g masła i 190 g jajek (3½-4 szt.). Mieszaj mikserem przez 3 minuty na średnich obrotach do uzyskania gęstej masy. Nasmaruj tłuszczem blachę do pieczenia. Piecz 30-40 minut.

Informacje dodatkowe

Waga 0.5 kg