Kraj pochodzenia: Hiszpania
Pasta do smarowania z białym tuńczykiem i czerwonym pieprzem „LA CHINATA“, 125 g
13.13 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Tuńczyk biały, znany również jako Bonito, ma łagodny smak i neutralny aromat. W paście został on subtelnie podkreślony pikanterią czerwonej papryki. Lekkie i delikatne smarowidło będzie się dobrze komponować z jasnym pieczywem lub krakersami.
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 219,42 kcal/921,55 kJ, tłuszcz 13,27 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,54 g, węglowodany 11,31 g, w tym cukry 2,37 g, białko 13,29 g, sól 1,71 g.
Skład: Tuńczyk biały bonito 30%, tuńczyk, oliwa z oliwek extra virgin (4%), mleko krowie w proszku, puree ziemniaczane, jajo, pieprz (2,5%), ocet winny, sól, przyprawy. Zawiera ryby, mleko, jaja. Przechowywać w temperaturze pokojowej w chłodnym, suchym miejscu z dala od światła i ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 7 dni.
Informacje dodatkowe
Waga | 0.120 kg |
---|