Kraj pochodzenia: UE
,,D’Angelo” ravioli z wegańskim serem topionym, 250 g
14.28 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Wegańska wariacja pierogów przypadnie do gustu każdemu. Serek topiony doskonale wypełnia wnętrze pierogów swoim pysznym smakiem i zachowuje swoją konsystencję nawet w wyższej temperaturze. Włoskiego akcentu dodaje delikatna nuta bazylii, która nadaje charakter temu łagodnemu w smaku daniu. Delektuj się pierogami tak, jak lubisz: gotowanymi, pieczonymi lub zapiekanymi w piekarniku.
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 294 kcal/1242 kJ, tłuszcz 5,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,8 g, węglowodany 52,0 g, w tym cukry 1,9 g, białko 7,7 g, sól 1,6 g.
Składniki: ciasto (semolina z pszenicy durum, woda), nadzienie 40% (wegański serek topiony 49% (woda, tłuszcz kokosowy, skrobia ziemniaczana, sól morska, zagęszczacz: (agar), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże), por, sól morska, emulgator: lecytyny: (z soi), pieprz). Może zawierać śladowe ilości selera i mleka. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i użyć jak najszybciej. Temperatura przechowywania: od 0°C do 22°C.
Przygotowanie: Pierożki wkładamy do 2,5 litra osolonego wrzątku i gotujemy około 12-15 minut.
Informacje dodatkowe
Waga | 0.25 kg |
---|