Kraj pochodzenia: UE
,,D’Angelo” pierogi z grzybami, 250 g
14.28 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Soczyste pieczarki nadają tym włoskim pierożkom w klasycznym stylu charakterystyczny smak. Bulion, który tworzy się wewnątrz pierogów podczas gotowania, wydobywa pyszne nuty smakowe grzybów. Świetne włoskie danie do wypróbowania!
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 295 kcal/1247 kJ, tłuszcz 4,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,7 g, węglowodany 55,0 g, w tym cukry 1,7 g, białko 8,6 g, sól 0,91 g.
Składniki: ciasto (semolina z pszenicy durum, woda), nadzienie 26% (bułka tarta (mąka pszenna, drożdże), pieczarki 30%, płatki ziemniaczane, cebula 9%, olej słonecznikowy, sól morska, emulgator (lecytyny (soja), czosnek, pieprz). Może zawierać śladowe ilości selera i mleka. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i użyć jak najszybciej. Temperatura przechowywania: od 0°C do 22°C.
Przygotowanie: Pierogi wkładamy do 2,5 litra osolonego wrzątku i gotujemy około 12-15 minut.
Informacje dodatkowe
Waga | 0.25 kg |
---|