Kraj pochodzenia: UE
,,D’Angelo” pierogi z serem owczym i ricottą, 250 g
14.28 zł (zawiera 5% VAT)
Opis
Delektowanie się uroczą włoską kuchnią jest teraz o wiele łatwiejsze – te pierożki są gotowe do ugotowania. Klasyczny przepis i smakowite nadzienie z sera owczego i ricotty zachwyca swoją prostotą i łagodnym smakiem. Takie pierogi to zawsze świetny pomysł na obiad lub kolację.
Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 301 kcal/1271 kJ, tłuszcz 5,1 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,8 g, węglowodany 51,0 g, w tym cukry 2,5 g, białko 11,0 g, sól 1,1 g.
Składniki: ciasto (semolina z pszenicy durum, woda), nadzienie 26% (ser (ser z mleka owczego 30%, ser serwatkowy Ricotta 10%), bułka tarta (mąka pszenna, drożdże), mleko w proszku, olej słonecznikowy, sól morska, emulgator (lecytyny (z soi), pieprz). Może zawierać śladowe ilości selera. Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i użyć jak najszybciej. Temperatura przechowywania: od 0°C do 22°C.
Przygotowanie: Pierogi wkładamy do 2,5 litra osolonego wrzątku i gotujemy około 12-15 minut.
Informacje dodatkowe
Waga | 0.25 kg |
---|