,,CALLEBAUT” Belgijska czekolada mleczna, 400 g

56.80  (zawiera 23% VAT)

Kraj pochodzenia: Belgia

Dodaj do ulubionych
Dodaj do ulubionych

Opis

Delikatna belgijska czekolada mleczna przyjemnie zaskakuje nutami karmelu i przyjemnie rozpływa się w ustach. To przysmak, który nie pozostawia nikogo obojętnym i urzeka intensywną grą duetu kakao i mleka. CALLEBAUT, przygotowana zgodnie z najlepszymi belgijskimi tradycjami czekolada, wyróżnia się intensywnym smakiem kakao, przyjemną konsystencją i zrównoważonym smakiem. To wysokiej jakości czekolada, którą docenią zarówno młodzi, jak i starsi.

Wartość energetyczna i odżywcza w 100 g: 2356 kJ/563 kcal, tłuszcz 36,2 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 22 g, węglowodany 51 g, w tym cukry 50 g, białko 7,0 g, sól 0,21 g.

Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, emulgator (lecytyna sojowa), naturalny aromat waniliowy. Zawiera soję i mleko. Przygotowanie: wlej czekoladę do plastikowego lub szklanego pojemnika i roztop w mikrofalówce przy 800-1000W. Mieszać co 15-20 sekund. Powtarzaj ten proces, aż wszystkie kawałki czekolady się rozpuszczą. Wykonaj test: zanurz czubek noża w czekoladzie, która powinna zastygnąć w ciągu 3-5 minut w temperaturze otoczenia (+20°C). Przechowywać w ciemnym, pozbawionym zapachów miejscu. Temperatura przechowywania: od 12°C do 20°C.

Informacje dodatkowe

Waga 0.400 kg